Povijest

Nauta Alba d.o.o. osnovana je u prosincu 2003. godine kao neovisna kompanija sa osnovnom svrhom prodaje i isporuke brodskih goriva i maziva direktno na brodove u lukama i na moru. Konstantnim širenjem područja poslovanja Nauta Alba se danas razvila u svijetskog distributera i snabdjevača brodskih maziva i goriva.

Kupujemo brodska goriva i maziva u rafinerijama direktno od velikih naftnih kompanija kao i iz drugih izvora te ih isporučujemo direktno našim kupcima. Osiguravajući proizvode najviše kvalitete dugi niz godina uspostavili smo jake i dugoročne veze sa našim klijentima.

Znanje i iskustvo stečeno tijekom gotovo 2 desetljeća poslovanja omogućuje nam prepoznavanje potreba naših kupaca i njihovo usluživanje na najbolji mogući način zbog čega nas naši poslovni suradnici i dobavljači vide kao pouzdanog i sigurnog partnera.

Isporuke brodskih goriva i maziva čine se kao kompleksan posao, ali kod nas je to vrlo jednostavno. Sve što trebate napraviti je kontaktirati nas i mi ćemo Vam pronaći i isporučiti najbolji proizvod gdje god bili u svijetu.

Isprobajte nas, garantiramo da nećete biti razočarani!